'Team All That Matters' anført af instruktør, Marcio Ratinho, dansede sig hele vejen til de hæsblæsende finaler, hvor de med deres yderst talentfulde optræden sikrede holdet sig guldet og titlen som danske mestre.
‘Team All That Matters’ anført af instruktør, Marcio Ratinho, dansede sig hele vejen til de hæsblæsende finaler, hvor de med deres yderst talentfulde optræden sikrede holdet sig guldet og titlen som danske mestre.

Populær danseskole fra Holte vandt DM i Hip Hop

BeatJump fra Holte høstede medaljer ved to stævner tidligere på måneden

AF PETER MAILAND

 

Danseskolen BeatJump fra Holte vandt medaljer ved to dansestævner tidligere i marts.

 

Først var det i Randers, hvor Hip Hop International, også kaldet det uofficielle danmarksmesterskab i Hip Hop, blev afholdt lørdag den 5. marts.

 

Her stillede danseskolen med hele 10 hold af dansere i alle aldre, skriver danseskolen i en pressemeddelelse.

 

Men det var ‘Team All That Matters’ anført af instruktør, Marcio Ratinho, der dansede sig hele vejen til de hæsblæsende finaler, hvor de med deres yderst talentfulde optræden sikrede holdet sig guldet og titlen som danske mestre.

 

Allerede weekenden efter var Beatjumps dansere igen til stævne. Denne gang i Roskilde, hvor der blev afholdt ‘Hip Hop Unite’ søndag den 13. marts.

Direkte i finalen

 

Hele otte af Beatjumps 10 hold dansede sig direkte til konkurrencens finaler og glæden var især stor hold Beatjumps yngste hold: Minijumpers og Beat Kings, hvor flere af danserne var helt ned til 8-års alderen.

 

Et af Beatjumps dansehold, Young Nation, vakte fra start stort interesse hos konkurrencens dommere, og vandt med deres overbevisende dansestil en flot bronzemedalje.

 

Ligeledes dansede storfavoritterne, Team All That Matters, også i denne konkurrence sig direkte til guldet efter en meget professionel finaleoptræden, hvor perfektionismen og originaliteten var i højsædet.

 

Døren åben for VM

 

Young Nation og Team All That Matters er instrueret og koreograferet af holdenes respektive danseinstruktører, Sarah Overgaard og Marcio Ratinho, der begge bærer en stor del af ansvaret for holdendes succes.

 

Nu er døren åben får båden VM og EM i hip hop som vil finde sted:

 

HHU Europamesterskaberne den 26-28 Maj 2016, Tjekkiet

 

HHI Verdensmesterskaberne deb 8-13 august 2016, Las Vegas i USA.

Publiceret: 15. Marts 2016 12:49