Έπειτα από την περσινή τεραστία επιτυχία -όπου το φεστιβάλ ήταν sold out- το γραφείο του BOTY Balkans Headoffice διοργανώνει το διαγωνισμό Hip Hop χορογραφίας, Hip Ηop International Greece 2017.

O διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 1 Απριλίου στο Piraeus 117 Academy (Πειραιώς 117, Αθήνα). Η είσοδος ανοίγει στις 12:00 και ο διαγωνισμός ξεκινά στις 13:00 με γενικό εισιτήριο 15€.

Οι νικήτριες ομάδες θα κερδίσουν πλούσια δώρα από τους χορηγούς και οι 3 πρώτες της κάθε κατηγορίας θα εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στους τελικούς στο Φοίνιξ της Αριζόνα!

Δες ακόμα: Το Battle Οf The Year Balkans επιστρέφει στην Ελλάδα

Ομάδες από Ελλάδα και Κύπρο θα διαγωνιστούν παρουσιάζοντας στην κριτική επιτροπή Hip Hop χορογραφίες διάρκειας 2 λεπτών. Οι κριτική επιτροπή θα ανακηρύξει τις καλύτερες ομάδες Hip Hop για το 2017 στις 3 ηλικιακές κατηγορίες : 7–12, 13–17, 18+ .

Τέλος θα υπάρξει η εντυπωσιακή κατηγόρια Mega Crew όπου οι ομάδες θα αποτελούνται από 15 μέχρι 40 άτομα!

Hip Hop International 2017
Ο προκριματικός της Hip Hop χορογραφίας επιστρέφει © Giannis Mixelopoulos III

Ο διαγωνισμός πραγματοποιείται σε 40 χώρες παγκοσμίως, ενώ τα τελικά για τον τίτλο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή πραγματοποιούνται στο Φοίνιξ της Αριζόνα στην Αμερική. Οι Αμερικανοί διοργανωτές είναι υπεύθυνοι και για το επιτυχημένο tv show με τίτλο America’s Best Dance Crew.

Hip Hop International 2017
Ετοιμάσου για θεαματικά special shows © Panagiotis Ntaoutis

Εκτός από το διαγωνιστικό μέρος, οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν θεαματικά special shows από τους διεθνής εμβέλειας χορευτές όπου θα είναι και κριτές του διαγωνισμού. 

Φέτος στην κριτική επιτροπή θα βρίσκεται ο Αμερικανός superstar Jun Quemado από τους θρυλικούς Mos Wanted Crew και οι επισκέπτες του φεστιβάλ θα έχουν την τύχη να απολαύσουν την Oriana από τους Παγκόσμιους Πρωταθλητές Request/Royal Family.

Την κριτική επιτροπή συμπληρώνουν 4 κριτές από το ΗΗΙ elite judge team : Jay Lopez (Μεξικό), Margherita Vasseli (Ιταλία), Paul (Romania) και Del Mac(Ηνωμένο Βασίλειο).

Παρουσιάστρια της βραδιάς θα είναι η εντυπωσιακή Jo και στα decks θα βρίσκεται ο Dj RawKuts.

 

 

Full Story: http://www.redbull.com/gr/el/music/stories/1331849558961/hip-hop-international-greece-2017-athina