Ars Nova Events vine în Oradea, în acest weekend, cu două competiții de talie internațională: Hip Hop International & Freedom Dance Festival.

Hip Hop International se va desfășura sâmbătă, 24 martie, începând cu 10.00, într-o sală special amenajată din incinta Era Park. Iubitorii acestui gen de dans sunt așteptați pentru a încuraja și a savura un spectacol desăvârșit, dar și pentru a susține echipele care se vor lupta pentru o calificare la Campionatul Mondial HHI, eveniment ce va avea loc în luna august, în Phoenix - Arizona, SUA. Un juriu de specialitate va face posibilă această acțiune. Prețul unui bilet de intrare pentru spectatori este 20 lei.

Freedom Dance Festival va avea loc duminică, 25 martie, începând cu ora 12.00, și va alinia la start dansatori din mai multe stiluri: balet, contemporan modern, open, urban, acro dance, mtv comercial și musical.

„Este o competiție care se află la prima ediție. Evenimentul se adresează doar grupurilor și formațiilor și se dorește a fi o pistă de lansare în lumea dansului profesionist. Juriul va fi format din profesioniști ai lumii dansului românesc, care vor susține și workshop-uri de pregătire în vederea familiarizării și dezvoltării dansatorilor participanți cu diferite stiluri de dans. La această competiție, intrarea va fi liberă”, anunță Teodora Lăzuran, event manager.

 

Full Story: https://www.crisana.ro/stiri/actualitate-2/hip-hop-international-si-freedom-dance-festival-doua-competitii-internationale-162322.html