Έπειτα από την περσινή τεραστία επιτυχία το γραφείο του BOTY Balkans Headoffice έχει την τιμή να διοργανώσει για 10η συνεχόμενη χρονιά στην Ελλάδα τον προκριματικό του κορυφαίου διαγωνισμού Hip Hop χορογραφίας με τίτλο HipΗop International Greece 2019. Ο διαγωνισμός πραγματοποιείται σε 40 χώρες παγκοσμίως ,ενώ τα τελικά για τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή πραγματοποιούνται στο Φοίνιξ – Αριζόνα (USA). Οι Αμερικανοί διοργανωτές  είναι υπεύθυνοι και για το επιτυχημένο TV show με τίτλο America’s Best Dance Crew.

O διαγωνισμός για το 2019 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 13 Απριλίου στην Αίθουσα Τελετών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης χωρητικότητας 1200 θεατών. Ομάδες από όλες τις πόλεις της Ελλάδος θα διαγωνιστούν παρουσιάζοντας στην κριτική επιτροπή Hip Hop χορογραφίες. Οι κριτική επιτροπή θα ανακηρύξει τις καλύτερες ομάδες Hip Hop για το 2019 στις 3 ηλικιακές κατηγορίες : 7–12, 13–17, 18+ . Τέλος θα υπάρξει η εντυπωσιακή κατηγόρια MEGA CREW όπου οι ομάδες θα αποτελούνται από 10 μέχρι 40 άτομα ενώ για πρώτη φορά θα υπάρχει η κατηγορία Mini Crew από ομάδες που θα αποτελούνται από 3 άτομα!!!

Οι νικήτριες ομάδες θα κερδίσουν πλούσια δώρα από τους υποστηρικτές του διαγωνισμού και οι 3 πρώτες της κάθε κατηγορίας θα εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους  στους τελικούς στο Φοίνιξ της Αριζόνα!!!

Εκτός από το διαγωνιστικό μέρος , οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν θεαματικά special shows από τους διεθνής εμβέλειας χορευτές όπου θα είναι κριτές του διαγωνισμού και θα παραδώσουν σεμινάρια χορού.

Πιο συγκεκριμένα η Kaea Pearce από Νέα Ζηλανδία παγκόσμια πρωταθλήτρια με τους Royal Family και γνωστή από τις συμμετοχές τις σε πασίγνωστα video clips όπως Jason Derulo, Justin Bieber, Ciara, Jennifer Lopez θα βρίσκεται στην κριτική επιτροπή. Μαζί της θα βρίσκονται ο Αμερικανός Jun Quemado από τους Mos Wanted Crew, Joel (Γαλλία), Del Mak (Αγγλία), Matthew Harding (Αγγλία), Andreas Mainz (Γερμανία) και Paul Gheorghe (Ρουμανία) με τεράστια εμπειρία ως κριτές σε παγκόσμια πρωταθλήματα.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε στο greecebookings@yahoo.com

Δείτε το τρέιλερ:

 

 
 
 

 

 

Full Story: https://www.zougla.gr/politismos/article/hiphop-international-grece-2019