Η ομάδα Backstage Elite Megacrew μπήκε στο ρυθμό της Hip Hop, χόρεψε στον διεθνή διαγωνισμό Hip Hop International 2018 και κατέκτησε τη δεύτερη θέση.

Πρόκειται για ομάδα της σχολής χορού Backstage Dance Revolution που βάζουν τα δυνατά τους, χορεύουν, προσπαθούν καθημερινά να επιτύχουν στόχους που θέτουν και που ξέρεις… από την Κρήτη μπορεί να φτάσουν μέχρι την Αμερική.

Ο διαγωνισμός Hip Hop International 2018 γίνεται κάθε χρόνο σε 40 χώρες και οι ομάδες κάθε κατηγορίας που κερδίζουν, αποκτούν το δικαίωμα να εκπροσωπήσουν τη χώρα τους στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Αμερικής.

Η ομάδα αποτελείται από 27 παιδιά με επικεφαλής τη δασκάλα χορού Όλγα Μαρμαρίδη η οποία έβαλε τα δυνατά της και με επιτυχία, μαζί με τους μαθητές της, κέρδισαν μία τόσο σημαντική διάκριση σε ένα διεθνή διαγωσιμό.

Η διοίκηση της σχολής χορού Backstage Dance Revolution εκφράζει παράλληλα και τα συγχαρητήρια στα 8 παιδιά της μικρότερης ομάδας που κατάφεραν να φτάσουν μέχρι την 4η θέση.

Και φαίνεται πως στις επιτυχίες της σχολής… έπεται συνέχεια!

 

 

 

Full Story: https://www.neakriti.gr/article/kriti/irakleio/1506436/kritikopoula-horepsan-katektisan-ti-deuteri-thesi-se-diethni-diagonismo/